Καλωσήρθατε....



Με την εμπειρία των 30 και πλέον ετών στον χώρο των Κουφωμάτων Αλουμινίου και των Συστημάτων Σκίασης και με την ματιά της Νέας Γενιάς πλέον να ατενίζει το μέλλον με καινοτόμες ιδέες στην κατασκευή αλλά και στα νέα υλικά, η εταιρεία “ΚΑΡΑΚΙΟΛΗΣ Τέντες-Κουφώματα” δίνει λύσεις με άψογο σχεδιασμό και ανταγωνιστικές τιμές κατασκευής προσανατολισμένη στο συμφέρον και τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις για τους πελάτες μας.



Στεγασμένοι στους ιδιόκτητους χώρους των εργαστηρίων μας στην Κοίμηση Σερρών, με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, σας διασφαλίζουμε άμεσες λύσεις στον χώρο της οικοδομής και των επαγγελματικών κατασκευών.




Η Συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και η πολύχρονη παρουσία μας είναι μία απόδειξη της συνέπειας και της ποιοτικής κατασκευής.





 
Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας στην πάροδο των χρόνων όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Σερρών αλλά και σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λάρισα, Εύβοια κ.α.) ακόμα και στο Εξωτερικό (Βουλγαρία, F.Y.R.O.M., Ρουμανία, Γερμανία) αποτελούν την επιβράβευση για εμάς και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίζουμε ακόμα ποιο δυναμικά.